Przypominamy o zmianie numeru konta bankowego.
Nowy numer konta jest widoczny na dole strony.
śniadanie:
Naleśniki z mascarpone i owocami lasu
obiad:
Chrupiący kurczak w parmezanowej panierce z surówką coleslaw
kolacja:
Placki z cukinii z sosem koperkowym
śniadanie:
Muffiny jajeczne ze szpinakiem
II śniadanie:
Jabłko zapiekane z twarożkiem, rodzynkami i orzechami
obiad:
Dorsz w sosie kaparowo-cytrynowym z dzikim ryżem i warzywami
kolacja:
Sałatka z cukinią, kaszą jaglaną, suszonymi pomidorami i kozim serem
śniadanie:
Bułeczki wypieku NA SMAK i pasta z groszku mini z pomidorem
II śniadanie:
Tapioka z wanilią i musem z malin
obiad:
Makaron ryżowy z curry, cukinią i czerwoną papryką
podwieczorek:
Koktajl na jogurcie bez laktozy z bananem i gruszką
kolacja:
Zupa z pora i kalafiora
śniadanie:
Pasztet z czerwonej soczewicy z warzywami i chleb żytni
śniadanie:
Kokosowa tapioka z musem mango
obiad:
Schab w pikantnej marynacie z ziemniakami i mizerią
podwieczorek:
Koktajl bananowy z masłem orzechowym
kolacja:
Sałatka grecka z kolorowymi oliwkam pomidorem koktajlowym i fetą grecką
II śniadanie:
puszyste pancakes z sosem malinowym
obiad:
kurczak w sosie teriyaki i ryż smażony
z warzywami
+ wyciskany sok pomarańczowo – imbirowy
II śniadanie:
gofry z truskawkami i sosem waniliowym
obiad:
obiad: pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z ryżem
+ wyciskany sok jabłkowo – marchewkowy
śniadanie:
Omlet z jaj z wolnego wybiegu ze szparagami
II śniadanie:
Hummus klasyczny z chrupiącymi warzywami
obiad:
Risotto z groszkiem zielonym, marchewką mini i parmezanem
podwieczorek: Tradycyjna szarlotka
podwieczorek:
Koktajl z mango i truskawki
kolacja:
Krem z pomidorów z ricottą
śniadanie:
Naleśniki czekoladowe z bananem i waniliowym serkiem bez laktozy
II śniadanie:
Sezonowe pieczone warzywa
obiad:
Kotlety z kaszy jaglanej z jarmużem i cukinią, dip jogurtowy bez laktozy
podwieczorek:
Koktajl z mango i truskawki
kolacja:
Zupa z pieczonej dyni i papryki
śniadanie:
Chleb bezglutenowy z przepisu Na Smak, pasta jajeczna i rzodkiewka
II śniadanie:
Gruszka z ricottą i orzechowym sosem z kardamonem
obiad:
Łosoś z tymiankiem, dziki ryż i buraki
podwieczorek:
Czekoladowy budyń z daktylami
kolacja:
Kasza gryczana niepalona z grillowanymi warzywami
śniadanie:
Omlet z jaja z wolnego wybiegu z choriozo, pomidorem malinowym i szczypiorkiem
II śniadanie:
Chia na mleku waniliowym z karmelizowanym jabłkiem
obiad:
Puree ziemniaczane z dodatkiem groszku, pulpety z ziołami, grillowana cukinia
podwieczorek:
Krem szparagowy
kolacja:
Warzywne spaghetti
Zakwas buraczany z majerankiem i czosnkiem roboty Na Smak
śniadanie:
Surówka z selera i kalafior pieczony w curry
II śniadanie:
Sok z marchwi z imbirem i pietruszką
obiad:
Surówka z kiszonej kapusty, lasagne z cukinii i marchewki
podwieczorek:
Pieczone jabłko z cynamonem
kolacja:
Surówka z kapusty pekińskiej z kiszonkami i pieczone marchewki
śniadanie:
Placki cukiniowe z jaj z wolnego wybiegu z mąką kokosową
II śniadanie:
Gołąbki z mielonym indykiem i warzywami
obiad:
Burger wołowy z pieczonymi batami i chutney śliwkowy
podwieczorek:
Koktajl na mleku migdałowym z ananasem
kolacja:
Sałatka z tuńczykiem i warzywami
I etap:
3 dniowa dieta sokowa (5 soków
po 500 ml = 2,5 I świeżo tłoczonych
soków dziennie)
II etap:
7 dniowy post warzywno – owocowy
CENA PAKIETU:
327 zł + 490 zł = 817 zł
*W pakiecie nr. 3 wyprowadzenie z postu klient
podejmuje na własną rękę.
I etap:
3 dniowa dieta sokowa (5 soków po
500 ml = 2,5 I wieżo tłoczonych
soków dziennie)
II etap:
7 dniowy post warzywno – owocowy
III etap:
5 dniowa dieta wegetariańska +
ryby 1200 kcal
*IV etap:
15 dniowa dieta wegetarlanska +
ryby 1500 kcal
CENA PAKIETU:
327 zł + 490 zł + 290 zł + (900 zł –
10 %) = 1917 zł