Na SmakNA SMAK - katering dietetyczny Bielsko-Biała
Na SmakNA SMAK - katering dietetyczny Bielsko-Biała
  • O nas
  • Diety
  • Cennik
  • Kalkulator
  • Jesteśmy EKO
  • Blog
  • FAQ
  • Kontakt
  • Panel Klienta
ZAMÓW DIETĘ

All Services

  • Home
  • Services
kids box

KIDS BOX

11 maja 2020
Sprawdź
office box

OFFICE BOX

15 maja 2020
Sprawdź
dieta standard

DIETA STANDARD

11 maja 2020
Sprawdź
dieta bezglutenowa bez laktozy

DIETA STANDARD I BEZ LAKTOZY

22 lipca 2020
Sprawdź
dieta wegetariańska ryby

DIETA WEGETARIAŃSKA + RYBY

22 lipca 2020
Sprawdź
dieta wegetariańska ryby bez laktozy

DIETA WEGETARIAŃSKA + RYBY / BEZ LAKTOZY

22 lipca 2020
Sprawdź
post warzywno owocowy

INSULINOOPORNOŚĆ

22 lipca 2020
Sprawdź
dieta bezglutenowa

DIETA PRZYGOTOWYWANA NA BAZIE PRODUKTÓW BEZGLUTENOWYCH

22 lipca 2020
Sprawdź
pudełko dieta bezglutenowa i bez mleczna

DIETA BEZGLUTENOWA I BEZMLECZNA

22 lipca 2020
Sprawdź
dieta samuraj

DIETA SAMURAJ

9 maja 2020
Sprawdź

Posts navigation

1 2

Kontakt do nas

512 107 454
577 947 732

kontakt@nasmak.pl

numer konta:
mBank 05 1140 2004 0000 3402 8216 1534

Czekamy na Twój telefon
od poniedziałku do piątku
w godzinach od 08:00 do 15:00.

OFERTA

  • Diety
  • Cennik
  • Dobierz dietę

DLACZEGO NA SMAK?

  • O nas
  • Blog
  • Jesteśmy EKO

DLA KLIENTA

  • FAQ
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
512 107 454 577 947 732 kontakt@nasmak.pl
facebook instagram

Wojciech Hadała © Wszelkie prawa zastrzeżone - 2025

△
Zmiana numeru konta bankowego

Przypominamy o zmianie numeru konta bankowego.
Nowy numer konta jest widoczny na dole strony.

4 wersje Office Box:
  • standard i bez laktozy
  • bezgluten i bez laktozy
  • wegetariańska i bez laktozy
  • wegańska
Ketogeniczna

śniadanie:
Naleśniki z mascarpone i owocami lasu

obiad:
Chrupiący kurczak w parmezanowej panierce z surówką coleslaw

kolacja:
Placki z cukinii z sosem koperkowym

Insulinoopornosc

śniadanie:
Muffiny jajeczne ze szpinakiem

II śniadanie:
Jabłko zapiekane z twarożkiem, rodzynkami i orzechami

obiad:
Dorsz w sosie kaparowo-cytrynowym z dzikim ryżem i warzywami

kolacja:
Sałatka z cukinią, kaszą jaglaną, suszonymi pomidorami i kozim serem

Standard i bez laktozy

śniadanie:
Bułeczki wypieku NA SMAK i pasta z groszku mini z pomidorem

II śniadanie:
Tapioka z wanilią i musem z malin

obiad:
Makaron ryżowy z curry, cukinią i czerwoną papryką

podwieczorek:
Koktajl na jogurcie bez laktozy z bananem i gruszką

kolacja:
Zupa z pora i kalafiora

STANDARD

śniadanie:
Pasztet z czerwonej soczewicy z warzywami i chleb żytni

śniadanie:
Kokosowa tapioka z musem mango

obiad:
Schab w pikantnej marynacie z ziemniakami i mizerią

podwieczorek:
Koktajl bananowy z masłem orzechowym

kolacja:
Sałatka grecka z kolorowymi oliwkam pomidorem koktajlowym i fetą grecką

OFFICE BOX

II śniadanie:
puszyste pancakes z sosem malinowym

obiad:
kurczak w sosie teriyaki i ryż smażony
z warzywami

+ wyciskany sok pomarańczowo – imbirowy

Kids box

II śniadanie:
gofry z truskawkami i sosem waniliowym

obiad:
obiad: pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z ryżem

+ wyciskany sok jabłkowo – marchewkowy

Wegetariańska + ryby

śniadanie:
Omlet z jaj z wolnego wybiegu ze szparagami

II śniadanie:
Hummus klasyczny z chrupiącymi warzywami

obiad:
Risotto z groszkiem zielonym, marchewką mini i parmezanem
podwieczorek: Tradycyjna szarlotka

podwieczorek:
Koktajl z mango i truskawki

kolacja:
Krem z pomidorów z ricottą

Wegetariańska + ryby / bez laktozy

śniadanie:
Naleśniki czekoladowe z bananem i waniliowym serkiem bez laktozy

II śniadanie:
Sezonowe pieczone warzywa

obiad:
Kotlety z kaszy jaglanej z jarmużem i cukinią, dip jogurtowy bez laktozy

podwieczorek:
Koktajl z mango i truskawki

kolacja:
Zupa z pieczonej dyni i papryki

Bezglutenowa

śniadanie:
Chleb bezglutenowy z przepisu Na Smak, pasta jajeczna i rzodkiewka

II śniadanie:
Gruszka z ricottą i orzechowym sosem z kardamonem

obiad:
Łosoś z tymiankiem, dziki ryż i buraki

podwieczorek:
Czekoladowy budyń z daktylami

kolacja:
Kasza gryczana niepalona z grillowanymi warzywami

Bez glutenu i bezmleczna

śniadanie:
Omlet z jaja z wolnego wybiegu z choriozo, pomidorem malinowym i szczypiorkiem

II śniadanie:
Chia na mleku waniliowym z karmelizowanym jabłkiem

obiad:
Puree ziemniaczane z dodatkiem groszku, pulpety z ziołami, grillowana cukinia

podwieczorek:
Krem szparagowy

kolacja:
Warzywne spaghetti

Post

Zakwas buraczany z majerankiem i czosnkiem roboty Na Smak
śniadanie:
Surówka z selera i kalafior pieczony w curry

II śniadanie:
Sok z marchwi z imbirem i pietruszką

obiad:
Surówka z kiszonej kapusty, lasagne z cukinii i marchewki

podwieczorek:
Pieczone jabłko z cynamonem

kolacja:
Surówka z kapusty pekińskiej z kiszonkami i pieczone marchewki

Samuraj

śniadanie:
Placki cukiniowe z jaj z wolnego wybiegu z mąką kokosową

II śniadanie:
Gołąbki z mielonym indykiem i warzywami

obiad:
Burger wołowy z pieczonymi batami i chutney śliwkowy

podwieczorek:
Koktajl na mleku migdałowym z ananasem

kolacja:
Sałatka z tuńczykiem i warzywami

PAKIET 3 (10 dni)

I etap:
3 dniowa dieta sokowa (5 soków
po 500 ml = 2,5 I świeżo tłoczonych
soków dziennie)

II etap:
7 dniowy post warzywno – owocowy

CENA PAKIETU:
327 zł + 490 zł = 817 zł

*W pakiecie nr. 3 wyprowadzenie z postu klient
podejmuje na własną rękę.

Pakiet 1 (30 dni)

I etap:
3 dniowa dieta sokowa (5 soków po
500 ml = 2,5 I wieżo tłoczonych
soków dziennie)

II etap:
7 dniowy post warzywno – owocowy

III etap:
5 dniowa dieta wegetariańska +
ryby 1200 kcal

*IV etap:
15 dniowa dieta wegetarlanska +
ryby 1500 kcal

CENA PAKIETU:
327 zł + 490 zł + 290 zł + (900 zł –
10 %) = 1917 zł